Beques de recerca Francesc Eiximenis 2018

BECA_Frances Eiximenis_2018.cdrEns posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de què l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Diputació de Girona han convocat enguany una nova edició de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis, que tenen l’objectiu de fomentar l’estudi en Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals, en l’àmbit de les comarques gironines. Així, s’atorgaran dues beques de 4.500 euros cadascuna, als dos millors projectes de recerca en els àmbits de les humanitats o de les ciències socials. Les beques estan destinades prioritàriament a donar suport a investigadors joves, en període de formació o en les primeres etapes d’activitat investigadora.

El termini per a inscriure les propostes, que han de ser individuals, és el dia 20 d’abril de 2018. El veredicte del jurat del premi es donarà a conèixer abans del 30 de maig d’enguany. El jurat estarà format pels investigadors que integren la comissió de seguiment constituïda en el marc de la XXI Trobada de Centres d’Estudis de les comarques de Girona, validada pel patronat de l’IRMU, i un representant de la Diputació de Girona, amb veu però sense vot.

Alguns dels criteris que valorarà el jurat són: que el pla de treball presentat i el cronograma siguin coherents amb els terminis establerts per les bases, que, entre altres, fixen que el treball s’ha de presentar acabat en un màxim d’un any. El jurat també tindrà en compte els objectius que es volen assolir amb el treball, el seu interès científic, l’estat actual de la recerca, així com que el participant tingui l’aval d’un centre d’estudis de la demarcació de Girona.

Els treballs s’han d’enviar per correu ordinari a la seu de l’IRMU i per correu electrònic a nuria@irmu.org.

Per a més informació: http://www.irmu.org/irmu/call/167.

Vols compartir aquest contingut?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+share on Tumblr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada