Convocatòries d’ajuts a publicacions i activitats dels centres d’estudis per al 2018 de l’Institut Ramon Muntaner

IRMU

L’Institut Ramon Muntaner, com cada any, ha obert les convocatòries d’ajuts a publicacions i activitats dels centres d’estudis, que arriben a la 13a. i 16a. convocatòria, respectivament

La XIII Convocatòria de subvencions destinades a l’edició de publicacions periòdiques i monografies de l’Institut Ramon Muntaner té una dotació d’un màxim de 500 €, en el cas de publicacions de divulgació cultural i d’un màxim de 1.500 €, en el cas de les monografies i les revistes de recerca científica. El termini per presentar-hi documentacions acaba el dilluns 9 d’octubre de 2017 i està oberta a centres d’estudis que vulguin editar publicacions al llarg de l’any 2018. Per a més informació: http://www.irmu.org/irmu/call/155.

Pel què fa a la XVI Convocatòria d’ajuts per a l’organització de congressos, jornades, itineraris i trobades de l’Institut Ramon Muntaner, la quantia de cada ajut oscil·larà entre un mínim de 300 € i un màxim de 1.500 € i el divendres 6 d’octubre de 2017 és l’últim dia per presentar-hi sol·licituds. Com en el cas de les publicacions, les activitats subvencionades s’hauran de realitzar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018. Podeu consultar-ne les bases al següent enllaç: http://www.irmu.org/irmu/call/156.

Per a més informació podeu escriure a l’adreça electrònica nuria@irmu.org o trucar al telèfon 977 40 17 57.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.