El Recercat 2018 tornarà a exposar projectes de centres d’estudis

Recercat

Carpa instal·lada a la ciutat de Reus. Premis Recercat 2017. Fotografia: CEB

Com en l’anterior edició, l’IRMU ofereix als centres d’estudis la possibilitat d’enviar informació del projecte vinculat a l’entitat que se seleccioni, per tal que des de l’entitat produeixi uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l’interior de la carpa del Recercat. Un cop finalitzi la jornada, els centres d’estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la propera edició. L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar la diversitat de projectes que estan realitzant els centres i institut d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

La XIV edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local se celebrarà a Manresa els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2018.

Els centres d’estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l’IRMU un document de Word en què s’hi indiqui eltítol del projecte, la descripció (d’un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d’aparèixer. El text haurà d’haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades en realitzar aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l’adreça merce@irmu.org abans del divendres 23 de febrer de 2018. En principi, aquesta convocatòria només està oberta als centres que no van fer un pòster l’any passat: si això canvia, ho farem saber de seguida.

A l’enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/7 podeu consultar els pòsters de projectes de centres d’estudis que es van presentar l’any passat, a la tretzena edició del Recercat, que es va dur a terme a Reus.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.