Fes-te soci/a

El Centre d’Estudis del Bages obre les seves portes a qualsevol persona, institució, escola, col·lectiu o, associació que lliurement ho sol·liciti. Donat el nostre caràcter pluridisciplinar, qualsevol persona que estigui interessada pot formar part de la nostra entitat, sigui a nivell individual o col·lectiu, sigui quina sigui la seva professió o formació acadèmica. Per ésser-ne soci/a de ple dret i gaudir de descomptes especials, a l’hora d’adquirir les publicacions del Centre, només es requereix abonar una quota anual de 40 euros.

La quota de soci/a permet gaudir, a més de la publicació periòdica de la revista Dovella, de totes les novetats editorials, els congressos, les conferències i xerrades o, les trobades, entre altres molts aspectes que desenvolupa l’entitat com també totes aquelles altres activitats que realitzen altres Centres, Arxius o Universitats.

Per ser soci/a ens podeu enviar les dades a: cebages@cebages.org (indicant nom i cognoms, adreça postal, número de telèfon, DNI i compte corrent bancari), omplint la butlleta adjuntada en aquest enllaç o completant el formulari següent:

Nom i cognoms (obligatori)

Correu email (obligatori)

Telèfon (obligatori)

Adreça postal (obligatori)

DNI/NIF (obligatori)

Entitat bancària. Número de compte corrent (obligatori)

Vols fer un comentari?

Codi de seguretat captcha

D’acord amb el que estableix la llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, has de saber que totes les dades que introdueixis en aquest formulari seran tractades única i exclusivament pel Centre d’Estudis del Bages. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les teves dades personals.

Vols compartir aquest contingut?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+share on Tumblr