12 d'agost de 2022
Obert el termini per presentar treballs als premis Lacetània El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs a la 33a edició dels premis Lacetània.

Obert el termini per presentar treballs als premis Lacetània

El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs a la 33a edició dels premis Lacetània.
El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs.

Òmnium Bages, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració de la Família Esteve, Framun SA i Tertúlies a La Cuina han convocat la 33a edició dels premis Lacetània.

El dia 30 d’octubre acaba el termini per a la presentació de treballs als premis Antoni Esteve, premi Fundació Orfeó Manresà, premi Ignasi Puig i Simon, premi Regió7 de Comunicació, premi Sibelius-La Casa dels Pianos a la millor cançó i premi Revista Dovella-Treball de Recerca per a Joves.

Les bases detallades es poden obtenir a les seus de les entitats organitzadores, per internet o bé a la web de l’Ajuntament de Manresa.

Premis Lacetània 2015

  • Premi Antoni Esteve per a estudis en el camp de les ciències naturals, de la salut, socials o filològiques, o també sobre patrimoni artístic, documental o tecnològic, emmarcats en la Catalunya central. Dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos) per la família Esteve. Convocat pel Centre d’Estudis del Bages i ÒmniumCultural del Bages. Més informació: http://cebages.org/premi-antoni-esteve-2015/
  • Premi Fundació Orfeó Manresà a una composició musical per a cor, per ser cantada en català. Convocat i dotat amb 600 euros (impostos inclosos) perla Fundació Orfeó Manresà, Fundació Privada. Patrocinat per Framun, SA “Memorial Pasqual Piñot i Busquet”
  • Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre algun aspecte relacionat ambla Manresa ignasiana. Convocat i dotat amb 1.000 euros (impostos inclosos) per l’Ajuntament de Manresa en memòria del sacerdot de la companyia de Jesús, professor, investigador i savi divulgador dels coneixements científics, i autor de diverses publicacions sobre Sant Ignasi de Loiola a Manresa. Patrocinat per Tertúlies de La Cuina.
  • Premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD o internet, sobre temes de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Solsonès,la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Baix Llobregat Nord. Convocat i dotat amb 200 euros i una subscripció pel diari Regió7.
  • Premi Sibelius – La Casa dels Pianos a la millor cançó, per a una composició musical inèdita, amb lletra íntegrament en català. Convocat i dotat per l’establiment Sibelius –La Casa dels Pianos amb 150 euros i l’enregistrament del tema en estudi.
  • Premi revista Dovella – Treball de Recerca per a Joves a treballs de recerca sobre qualsevol aspecte de la Catalunya central, realitzats per estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, tant en l’àmbit de ciències socials i humanitats com en el cientificotecnològic. Convocat i dotat amb 250 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció a la revista Dovella per al professor tutor. Convocat pel Centre d’Estudis del Bages. Més informació: http://cebages.org/premi-revista-dovella/

Les bases detallades dels premis, que convoca Òmnium Bages, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració de la Família Esteve, Framun SA i Tertúlies a la Cuina, es troben en el document adjunt:

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.