Premi revista Dovella 2018

Treball de Recerca per a Joves 2018

A estudis sobre qualsevol aspecte de la Catalunya Central, realitzats per estudiants de batxillerat i cicles formatius.

Convoca: Centre d’Estudis del Bages

Bases

1. El premi serà adjudicat a un article sobre el treball de recerca realitzat per un o més estudiants de batxillerat o cicles formatius durant el curs 2017-2018 que estudiï qualsevol aspecte de la Catalunya Central. El premi comprèn tant els treballs de l’àmbit cientificotecnològic com els treballs d’humanitats i ciències socials. El premi està dotat pel Centre d’Estudis del Bages amb 300 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció per dos anys a la revista Dovella per al professor tutor.

2. El Centre d’Estudis del Bages publicarà l’article premiat (resum dels continguts del treball de recerca) a la revista Dovella i al seu web.

3. Els articles presentats hauran de ser redactats en català i aniran acompanyats, a part, del respectiu treball de recerca (per acabar de valorar i avaluar amb major profunditat l’article) i del corresponent suport informàtic. Hauran de tenir entre un mínim de 23.000 i un màxim de 34.000 espais (caràcters més espais) i es podrà complementar amb entre 3 i 5 fotografies, il·lustracions, gràfics o quadres recollits en un annex que s’afegirà a l’esmentada extensió. El treball anirà acompanyat d’un escrit del professor tutor, en el qual consti el context del treball (assignatura, curs dels autors) i un breu resum que destaqui les aportacions que s’hi fan. En aquest escrit no hi constaran els noms dels autors, del tutor ni del centre d’ensenyament.

4. Cada treball ha d’anar acompanyat d’un sobre clos a l’exterior, en el qual figurarà el títol del treball i el premi al qual aspiren. A l’interior del sobre hi haurà de constar el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon, l’adreça electrònica i el NIF/DNI dels autors; el nom, l’adreça, el telèfon i l’adreça electrònica del centre educatiu; i el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon, l’adreça electrònica i el NIF/DNI del tutor.

5. Els treballs hauran de ser lliurats fins al dia 16 d’octubre de 2018, a la seu d’Òmnium Bages-Moianès, c. de Sobrerroca, 38, tel. 938726321, a/e bages@omnium.cat, 08241 Manresa (de set a nou del vespre), o bé a l’Arxiu Comarcal del Bages, via de Sant Ignasi 40, tel. 938736525, a/e cebages@cebages.org, 08241 Manresa (de nou a dues del matí).

6. El jurat estarà format per persones del món de la cultura relacionades amb l’especialitat. La seva composició es farà saber oportunament i les decisions que prenguin seran inapel·lables.

7. El jurat podrà declarar el premi desert.

8. Els originals de les obres no premiades podran, si escau, ésser publicats igualment a la revista Dovella.

9. El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de novembre i el guardó es lliurarà, conjuntament amb la resta de premis Lacetània, en un acte a finals del mateix mes a l’Ajuntament de Manresa.

10. El Centre d’Estudis del Bages decidirà sobre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases, les quals es pressuposen acceptades íntegrament per tots aquells que participin en aquesta convocatòria dels premis Lacetània.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada