27 de setembre de 2022

Presentació del llibre: “Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora”

Presentació del llibre: “Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora” Dissabte 27 de maig, a les 7 del vespre a la sala dels Arcs de l'Ajuntament de Cardona.

L’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Centre d’Estudis del Bages es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre: Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora de Mònica Sala i Esquius.

  • Lloc: Sala d’Arcs de l’Ajuntament de Cardona (planta -1)
  • Dia: Dissabte 27 de maig
  • Hora: A les set de la tarda.

 

L’autora

Mònica Sala Esquius (Navés, 1993) cardonina d’arrels i de cor. Graduada en Humanitats (especialitat en Història) per la Universitat Pompeu Fabra. Continuà els seus estudis a la Universitat de Barcelona on cursà el Màster de Gestió Cultural. Paral·lelament, va estudiar el Grau Professional de Música al Conservatori de Manresa i participa en diverses formacions musicals. Així doncs, en l’àmbit d’estudis, professional i personal, compagina la passió per la història, la cultura i la música.

“Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora” neix arran del projecte final de grau i és la seva primera publicació.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.