18 de maig de 2024

Fes-te soci/a

El Centre d’Estudis del Bages obre les portes a qualsevol persona, institució, escola, col·lectiu o, associació que lliurement ho sol·liciti. Donat el nostre caràcter pluridisciplinari, qualsevol persona que estigui interessada pot formar part de la nostra entitat, sigui en l’àmbit individual o col·lectiu, sigui quina sigui la seva professió o formació acadèmica. Per ser-ne soci/a de ple dret i gaudir de descomptes especials, a l’hora d’adquirir les publicacions del Centre, només es requereix abonar una quota anual de 40 euros.

La quota de soci/a permet gaudir, a més de la publicació periòdica de la revista Dovella -dues publicacions a l’any–, les trobades o jornades de patrimoni, les conferències i xerrades, els cursets de formació amb un descompte important, de totes les novetats editorials, els congressos, les conferències i xerrades o, les trobades, a un preu especial pels socis, entre altres molts aspectes que desenvolupa l’entitat, com també totes aquelles altres activitats que realitzen altres Centres, Arxius o Universitats.

Per ser soci/a ens podeu enviar les dades a: socis@cebages.org (indicant nom i cognoms, adreça postal, número de telèfon, DNI i compte corrent bancari), o completant el formulari següent:

  Nom i cognoms(obligatori)

  Correu email(obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Adreça postal (obligatori)

  Localitat (obligatori)

  DNI/NIF (obligatori)

  Entitat bancària. Número de compte corrent (obligatori)

  Codi de seguretat captcha

  ACCEPTO el nou Reglament de Protecció de Dades Personals (RPDP), les meves dades personals es trobaran en un fitxer registrat a nom del Centre d’Estudis del Bages.

  D’acord amb el nou Reglament de Protecció de Dades Personals (RPDP) que entra en vigor el 25/05/2018, us informem que les vostres dades personals es troben en un fitxer registrat a nom del Centre d’Estudis del Bages. Les vostres dades no seran cedides a cap altra entitat. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu socis@cebages.org i indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.

  Vols compartir aquest contingut?