18 de juny de 2024

Pòsters Premis RECERCAT

El RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana i té com a principals objectius:

  • Donar a conèixer a la resta de la societat civil l’activitat dels centres, instituts d’estudis i altres entitats culturals.
  • Facilitar l’accés a les publicacions dels centres.
  • Fomentar la comunicació i el contacte entre els centres dels diferents territoris de parla catalana.
  • Reconèixer la important tasca que realitzen aquestes entitats per a la recerca i la seva posterior divulgació en els territoris de Parla Catalana i també reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

 

Amb les seves consecutives edicions, el RECERCAT s’ha convertit en el lloc de referència on trobar tota la recerca que s’està fent dins l’àmbit local i comarcal, en una diada per a la comunicació entre els centres dels diferents espais territorials de parla catalana i pel reconeixement a la important tasca que des de fa molts anys aquest teixit associatiu ha fet com a dinamitzador del territori.

Presentació del pòster “Cep, tina, vi. Memòria històrica de la vinya i el vi a la comarca del Bages” per part de Mireia Vila, responsable del projecte, coproduït pel Centre d’Estudis del Bages i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages, amb motiu del número especial de l’aplicació “Les publicacions dels Centres d’Estudis”, en el marc de la XVIa edició del Recercat 2020.

Vols compartir aquest contingut?