27 de maig de 2024

Informació sobre la protecció de dades del Centre d’Estudis del Bages

Benvolgut/da soci/a del Centre d’Estudis del Bages,

Com deus saber, amb l’entrada en vigor del nou Reglament de Protecció de Dades Personals (Reglament UE 2016/679) ens cal tenir el teu consentiment, mitjançant un acte afirmatiu clar, per a poder tractar les teves dades personals, un fet inherent al de ser soci/a. És per això que a continuació et presentem la informació sobre la protecció de dades i els teus drets. Un cop llegida aquesta informació en què s’explica com i per a què el CEB fa servir les teves dades personals, et demanem que acceptis el consentiment per a poder tractant-les.

Informació sobre la protecció de dades

1. Dades de caràcter personal

El Centre d’Estudis del Bages, únicament per a la finalitat que s’indica en el punt 3 i com a dades essencials inherents al fet d’associar-se a aquesta entitat, enregistra les següents dades, que sempre facilita el mateix associat: nom i cognoms, adreça, telèfon/s de contacte, correu electrònic i compte bancari per abonar la quota anual.

2. Responsable del tractament

El responsable del tractament de les dades de caràcter personal facilitades o que es generin durant la relació amb el Centre d’Estudis del Bages és únicament el Centre d’Estudis del Bages.

3. Finalitat del tractament de les dades

3.1 Les dades de caràcter personal facilitades o generades tenen com a única finalitat la gestió administrativa i de funcionament del CEB, així com la necessària difusió entre cada un dels seus associats de les activitats que el Centre organitza o en què participa.

3.2 Les dades personals facilitades o creades es conserven únicament durant el temps que duri l’associació de cada persona amb la nostra entitat. Un cop acabada aquesta associació, les dades deixen de conservar-se i tractar-se.

4. Base legal de tractament de dades

El Centre d’Estudis del Bages és una associació inscrita amb el número 4576-J – 1 al registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya des dels 20/03/1980. Per a la seva gestió, funcionament i publicitat entre els seus associats de les activitats que organitza o en què participa, necessita tractar les dades indicades en l’apartat 1. Aquest tractament s’ha de fer segons el Reglament (UE) 2016/679, que és la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

5. Cessió o transferència de dades

En cap cas el Centre d’Estudis del Bages no cedirà a tercers cap de les dades de caràcter personal descrites a l’apartat 1. En cas que fos necessària una cessió o transferència de dades per algun motiu degudament justificat, el CEB es posarà en contacte amb cada un dels seus associats per demanar-los el consentiment explícit per poder cedir o transferir aquestes dades.

6. Drets

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o de tractament i oposició en qualsevol moment per via electrònica (correu electrònic: cebages@cebages.org) o per via postal a l’adreça del CEB (Via Sant Ignasi, 40; 08241 – Manresa). Així mateix, si tens qualsevol dubte sobre l’exercici d’aquests drets, a més pots contactar amb nosaltres al telèfon 938736525.

7. Procedència de les dades

Les dades tractades pel Centre d’Estudis del Bages són les que facilita el mateix soci en el moment de la seva associació a la nostra entitat. Són les dades mínimes necessàries per a poder cobrar la quota anual d’associació així com per poder contactar-hi en cas necessari o per fer-li arribar, en format digital o físic, la informació de les activitats que organitza el Centre o en què aquest participa. En cap cas el Centre no tracta cap dada personal diferent a les indicades.

Nova llei de protecció de Dades Personals (RPDP): formulari de consentiment

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.