19 de maig de 2024

Ja podeu inscriure les vostres activitats a les JEP 2022

Ja podeu inscriure les vostres activitats a les JEP 2022

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni monumental de Catalunya a tota la ciutadania.

Les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, i l’Associació Capital de la Cultura Catalana.

Com és habitual, el Centre d’Estudis del Bages, ha preparat una sèrie d’activitats el 8 d’octubre amb una visita matinal a Castelltallat, terra de masies. Properament, obrirem les llistes d’inscripció.

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de descobertes del nostre patrimoni cultural. Les JEP són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural.

Com cada any, esteu convidats a publicar les vostres activitats a l’agenda en línia que estarà disponible al web de les JEP 2022: patrimoni.gencat.cat/jep2022

Per fer-ho, només caldrà que accediu al formulari amb l’usuari i contrasenya que trobareu a la guia d’estil. Trobareu detallats tots els passos per completar el formulari al videotutorial. Un cop estiguin entrades les activitats, l’equip de patrimoni.gencat les revisarà i, en cas que compleixin tots els requisits, les publicarà.

La data límit d’inscripció per tal de poder garantir la difusió conjunta de totes les activitats amb l’antelació necessària és el 16 de setembre de 2022.

En el següent enllaç, trobareu el cartell genèric i el cartell editable de la campanya perquè el pugueu adaptar a la vostra comunicació.

Més informació: https://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2022

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.