20 de juliol de 2024

Obert el termini per presentar treballs als premis Lacetània

Obert el termini per presentar treballs als premis Lacetània El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs a la 33a edició dels premis Lacetània.
El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs a la 33a edició dels premis Lacetània.
El dia 30 d’octubre de 2015 acaba el termini per a la presentació de treballs.

Òmnium Bages, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració de la Família Esteve, Framun SA i Tertúlies a La Cuina han convocat la 33a edició dels premis Lacetània.

El dia 30 d’octubre acaba el termini per a la presentació de treballs als premis Antoni Esteve, premi Fundació Orfeó Manresà, premi Ignasi Puig i Simon, premi Regió7 de Comunicació, premi Sibelius-La Casa dels Pianos a la millor cançó i premi Revista Dovella-Treball de Recerca per a Joves.

Les bases detallades es poden obtenir a les seus de les entitats organitzadores, per internet o bé a la web de l’Ajuntament de Manresa.

Premis Lacetània 2015

  • Premi Antoni Esteve per a estudis en el camp de les ciències naturals, de la salut, socials o filològiques, o també sobre patrimoni artístic, documental o tecnològic, emmarcats en la Catalunya central. Dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos) per la família Esteve. Convocat pel Centre d’Estudis del Bages i ÒmniumCultural del Bages. Més informació: https://cebages.org/premi-antoni-esteve-2015/
  • Premi Fundació Orfeó Manresà a una composició musical per a cor, per ser cantada en català. Convocat i dotat amb 600 euros (impostos inclosos) perla Fundació Orfeó Manresà, Fundació Privada. Patrocinat per Framun, SA “Memorial Pasqual Piñot i Busquet”
  • Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre algun aspecte relacionat ambla Manresa ignasiana. Convocat i dotat amb 1.000 euros (impostos inclosos) per l’Ajuntament de Manresa en memòria del sacerdot de la companyia de Jesús, professor, investigador i savi divulgador dels coneixements científics, i autor de diverses publicacions sobre Sant Ignasi de Loiola a Manresa. Patrocinat per Tertúlies de La Cuina.
  • Premi Regió7 de Comunicació per a iniciatives informatives en qualsevol mitjà de comunicació social: premsa escrita, ràdio, televisió, vídeo, CD o internet, sobre temes de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Solsonès,la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Baix Llobregat Nord. Convocat i dotat amb 200 euros i una subscripció pel diari Regió7.
  • Premi Sibelius – La Casa dels Pianos a la millor cançó, per a una composició musical inèdita, amb lletra íntegrament en català. Convocat i dotat per l’establiment Sibelius –La Casa dels Pianos amb 150 euros i l’enregistrament del tema en estudi.
  • Premi revista Dovella – Treball de Recerca per a Joves a treballs de recerca sobre qualsevol aspecte de la Catalunya central, realitzats per estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, tant en l’àmbit de ciències socials i humanitats com en el cientificotecnològic. Convocat i dotat amb 250 euros (impostos inclosos) per als autors i una subscripció a la revista Dovella per al professor tutor. Convocat pel Centre d’Estudis del Bages. Més informació: https://cebages.org/premi-revista-dovella/

Les bases detallades dels premis, que convoca Òmnium Bages, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, el Centre d’Estudis del Bages, la Fundació Orfeó Manresà, Regió7 i Sibelius-La Casa dels Pianos, amb la col·laboració de la Família Esteve, Framun SA i Tertúlies a la Cuina, es troben en el document adjunt:

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.