22 d'abril de 2024

Premi Antoni Esteve 2018

Per a estudis sobre la Catalunya central

Convoquen: Centre d’Estudis del Bages i Òmnium Bages Patrocinat per la família Esteve.

Bases

1. El premi, dotat amb 1.500 euros (impostos inclosos) per la família Esteve, serà adjudicat a un treball de recerca o de divulgació en el camp de les ciències naturals, de la salut, socials o filològiques, o també sobre patrimoni artístic, documental o tecnològic, emmarcat en la Catalunya Central.

2. El Centre d’Estudis del Bages en podrà promoure, si escau, la publicació en el format més adient.

3. Els treballs presentats hauran de ser inèdits i redactats en català i hauran d’anar acompanyats de suport informàtic i de les fotografies, gràfics o il·lustracions que escaiguin.

4. Cada treball ha d’anar acompanyat d’un sobre clos a l’exterior, en el qual figurarà el títol del treball i la indicació “Premi Antoni Esteve”. A l’interior del sobre hi haurà de constar el nom i els cognoms, l’adreça, el telèfon, l’adreça electrònica i el NIF/DNI de l’autor.

5. Els treballs que aspirin al premi hauran de ser lliurats fins al dia 16 d’octubre de 2018, a la seu d’Òmnium Bages-Moianès, c. de Sobrerroca, 38, tel. 938726321, a/e bages@omnium.cat, 08241 Manresa (de set a nou del vespre), o bé a l’Arxiu Comarcal del Bages, via de Sant Ignasi 40, tel. 938736525, a/e cebages@cebages.org, 08241 Manresa (de nou a dues del matí).

6. El jurat estarà format per persones del món de la cultura relacionades amb l’especialitat. La seva composició es farà saber oportunament i les decisions que prenguin seran inapel·lables.

7. El jurat podrà declarar el premi desert.

8. Els originals de les obres no premiades podran ésser recollits pels seus autors a partir de la publicació del veredicte. Si haguessin transcorregut tres mesos sense haver estat recollits, els organitzadors en disposaran segons el seu criteri.

9. El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de novembre i el guardó es lliurarà, conjuntament amb la resta de premis Lacetània, en un acte a finals del mateix mes a l’Ajuntament de Manresa.

10. El Centre d’Estudis del Bages i Òmnium Bages-Moianès decidiran sobre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases, les quals es pressuposen acceptade

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.