13 d'agost de 2022
X Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya

X Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya

bannervertical

El proper mes de desembre se celebraran les X Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya, que organitzen l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica conjuntament amb el Museu de la Ciència, que enguany tindran lloc a Vic, amb ocasió d’haver estat proclamada Capital de la Cultura Catalana 2016. La temàtica principal que s’ha escollit per a aquesta edició de les Jornades és el del Patrimoni de la Indústria Alimentària, passat, present i futur.

L’objectiu de les X Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya és el d’aportar i acollir noves visions i estudis originals en qualsevol dels camps relacionats amb la elaboració, transformació, preparació, distribució, impacte públic, difusió, publicitat… dels productes alimentaris pel consum humà. En un moment de canvi i transformació sobre el futur industrial de Catalunya, es vol recordar el passat i la reacció de la societat per tirar endavant, tot realitzant i acceptant grans canvis. Es tracta de recordar el passat per anar cap a un futur millor.

La comarca d’Osona i la plana de Vic, actuen com a motor econòmic, sent una de les principals comarques ramaderes de Catalunya, en especial dedicació al porcí i al boví. Hi ha per tant un gran nombre d’explotacions agràries, ramaderes i amb indústries i empreses de distribució vinculades a la temàtica que ens ocuparà de l’1 al 3 de desembre del 2016, a la ciutat de Vic.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.