26 de maig de 2024

La Fundació Roca i Galès convoca diversos premis de recerca dedicats al cooperativisme

La Fundació Roca i Galès convoca diversos premis de recerca dedicats al cooperativisme

La Fundació Roca i Galès té com a objectiu fundacional l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors, a més del coneixement i defensa del patrimoni natural i del benestar social dins l’àmbit cultural català. És per això que, per a aquest 2018, la Fundació ha obert diverses convocatòries dedicades a treballs de recerca dedicats al cooperativisme.

L’ajut per a la realització de treballs de recerca en l’àmbit del cooperativisme 2018, convocat juntament amb l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), vol promoure la realització de treballs de recerca sobre bones pràctiques en la informació financera i la gestió de les empreses cooperatives a Catalunya. Hi poden optar a aquells investigadors, professors o professionals que presentin projectes de recerca sobre els aspectes relacionats amb la informació financera, la gestió de les empreses cooperatives i altres temes d’interès pel moviment cooperatiu. Els candidats hauran de residir i/o treballar a Catalunya. Aquest ajut té una dotació de 3.000 € i el termini per presentar-hi propostes acaba el 30 d’octubre de 2018. Per a més informació: www.rocagales.cat/premis/ajutscoop/.

Els Premis Aracoop als millors treballs de fi de grau i fi de màster o postgrau en l’àmbit del tercer sector, l’economia social i les cooperatives convocats pel programa aracoop, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès, seran atorgats als millors TFG i TFM o de Postgrau presentats entre l’1 de novembre de 2017 i el 17 de setembre de 2018 i que versin sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives. S’atorgaran un màxim de fins a 6 reconeixements, amb una dotació d’entre 800 i 1.200 € cadascun. S’hi poden presentar sol·licituds fins al 17 de setembre de 2018. Per a més informació: www.aracoop.coop/formulari-premis-fi-de-grau-master-o-postgrau-2018/.

Per últim, la Fundació Roca i Galès, juntament amb la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, convoca 3 premis destinats a treballs de final de grau del curs 2017-2018 sobre aspectes relacionats amb el cooperativisme presentats a qualsevol d’aquestes tres universitats. La dotació és de 500 € per a cada premi i el termini per presentar-hi sol·licituds acaba el 15 de novembre de 2018.

Per a més informació: www.rocagales.cat/premis/frg-tfg/.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.