19 de maig de 2024

Presentació del llibre de Fra Valentí Serra i Fornell

Presentació del llibre de Fra Valentí Serra i Fornell

Els frares caputxins i l’Editorial Mediterrània es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre: El huerto medicinal. Sabíduria capuchina de la A a la Z, de Fra Valentí Serra.

La presentació anirà a càrrec de Francesc Villegas, del Centre d’Estudis del Bages. Intervencions de Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Fra Eduard Rey, ministre provincial dels caputxins de Catalunya; Ana Ortiz, en representació de l’Editorial Mediterrània i Fra Valentí Serra, autor del llibre.

El llibre

La tradició herborista i hortícola practicada pels franciscans caputxins s’ha conservat en vells manuscrits inèdits i en tractats antics molt poc coneguts. Secrets de cultiu i pràctiques terapèutiques que fra Valentí Serra de Manresa recopila en aquest llibre per apropar-los a tots els interessats en la medicina natural i en els cultius ecològics i de proximitat.

Autor

Fra Valentí Serra i Fornell (Manresa, 1959) és religiós caputxí i sacerdot. Doctor en història i arxiver, ha publicat nombrosos llibres i articles, entre ells Pócimas de caputxí i L’horta de Sant Francesc.

  • Dia: Dissabte 26 de maig
  • Hora: 18 hores
  • Lloc: Església de les Caputxines de Manresa (C. Talamanca 5-7)

 

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.