26 de maig de 2024

L’Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona convoquen les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2019

L’Institut Ramon Muntaner i la Diputació de Girona convoquen les Beques de Recerca Francesc Eiximenis 2019

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Diputació de Girona han convocat una nova edició de les Beques de Recerca Francesc Eiximenis que tenen l’objectiu de fomentar l’estudi en Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals, en l’àmbit de les comarques gironines. Així, s’atorgaran dues beques de 4.500 euros cadascuna, als dos millors projectes de recerca en els àmbits de les humanitats o de les ciències naturals. Les beques estan destinades prioritàriament a donar suport a investigadors joves, en període de formació o en les primeres etapes d’activitat investigadora.

El termini per a inscriure les propostes, que han de ser individuals, és el dia 19 d’abril de 2019. El veredicte del jurat del premi es donarà a conèixer abans del 30 de maig d’enguany. El jurat estarà format pels investigadors que integren la comissió de seguiment constituïda en el marc de la XXIII Trobada de Centres d’Estudis de les comarques de Girona, validada pel patronat de l’IRMU, i un representant de la Diputació de Girona, amb veu però sense vot.

Alguns dels criteris que valorarà el jurat són: que el pla de treball presentat i el cronograma siguin coherents amb els terminis establerts per les bases, que, entre altres, fixen que el treball s’ha de presentar acabat en un màxim d’un any. El jurat també tindrà en compte els objectius que es volen assolir amb el treball, el seu interès científic, l’estat actual de la recerca, així com que el participant tingui l’aval d’un centre d’estudis de la demarcació de Girona.

Els treballs s’han d’enviar per correu ordinari a la seu de l’IRMU i per correu electrònic a l’adreça nuria@irmu.org

Trobareu les bases d’aquestes beques a l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Per a més informació: https://www.irmu.org/irmu/call/205.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.