18 de juliol de 2024

Premis de Recerca Jove 2018

Premis de Recerca Jove 2018 Guardonats amb els premis Recerca Jove. Foto: IRMU

Els Premis de Recerca Jove, convocats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent. Per això, promouen que els alumnes a partir del segon cicle d’ensenyament secundari, amb el suport dels tutors dels seus centres educatius, s’iniciïn en l’àmbit de la recerca científica tot realitzant un treball d’investigació en el qual apliquin els coneixements propis de la seva formació.

Aquests treballs, elements precursors de futures vocacions científiques, són tant de tipus experimental com teòric, i es relacionen amb qualsevol de les matèries dels cicles escolars d’ensenyament secundari, tenint un marcat caràcter interdisciplinari que reprodueix en gran manera l’actual estructuració de la nostra recerca més capdavantera.

PRJ-logo-footerEnguany, els Premis de Recerca Jove reconeixen un màxim de 77 treballs de recerca, elaborats durant el curs acadèmic 2017/2018, entre els quals s’inclou, per segon any consecutiu, el Premi Ramon Muntaner, que vol reconèixer el millor treball de recerca de batxillerat en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d’aplicabilitat en l’àmbit de l’educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local. En aquest premi convocat per l’Institut Ramon Muntaner es valorarà especialment que el treball s’hagi fet en col·laboració amb un centre o institut d’estudis de recerca local o comarcal. La dotació del premi serà de 750 €.

El termini per presentar-hi sol·licituds és el 4 d’octubre de 2018.

Per a més informació: https://www.irmu.org/irmu/call/186.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.