18 d'abril de 2024

Presentació del llibre: “Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora”

Presentació del llibre: “Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora” Dissabte 27 de maig, a les 7 del vespre a la sala dels Arcs de l'Ajuntament de Cardona.

L’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Centre d’Estudis del Bages es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre: Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora de Mònica Sala i Esquius.

  • Lloc: Sala d’Arcs de l’Ajuntament de Cardona (planta -1)
  • Dia: Dissabte 27 de maig
  • Hora: A les set de la tarda.

 

L’autora

Mònica Sala Esquius (Navés, 1993) cardonina d’arrels i de cor. Graduada en Humanitats (especialitat en Història) per la Universitat Pompeu Fabra. Continuà els seus estudis a la Universitat de Barcelona on cursà el Màster de Gestió Cultural. Paral·lelament, va estudiar el Grau Professional de Música al Conservatori de Manresa i participa en diverses formacions musicals. Així doncs, en l’àmbit d’estudis, professional i personal, compagina la passió per la història, la cultura i la música.

“Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora” neix arran del projecte final de grau i és la seva primera publicació.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.