16 de juny de 2024

Presentació del llibre “Cases i masos de Castelltallat” a l’església de Castelltallat

Presentació del llibre “Cases i masos de Castelltallat” a l’església de Castelltallat "Cases i masos de Castelltallat" | Zenobita

Zenobita edicions, per encàrrec de l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages, acaba de publicar Cases i masos de Castelltallat, una obra que cataloga i aprofundeix en la història de totes les cases de l’antic terme de Castelltallat. El punt de partida d’aquest estudi, elaborat per Ernest Molins Roca, és un cens de cases centenàries de finals del segle XIX, el moment en què el poble va assolir la màxima població.

Aquest diumenge dia 11 de desembre, es presenta el llibre a les 11 del matí a l’església de Castelltallat (Sant Mateu de Bages). L’autor ha publicat diverses obres amb Zenobita edicions, Fals, les cases (2009), Fals, la història (2016), Camps, les cases i la història (2019), Cases i masos de Rajadell I (2020) i Fonollosa, les cases (2020).

L’edició és reduïda, 175 exemplars. Es pot reservar el llibre trucant a l’ajuntament de Sant Mateu de Bages: 938 36 00 10. El llibre consta de 385 pàgines i 495 fotografies.

Vols compartir aquest contingut?

2 respostes a “Presentació del llibre “Cases i masos de Castelltallat” a l’església de Castelltallat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.