18 de juny de 2024

Presentació del llibre: “La fotografia a Manresa. Dels inicis al 1939”

Presentació del llibre: “La fotografia a Manresa. Dels inicis al 1939”

El propvinent dilluns 25 de setembre, a les 19:00 a l’espai Plana de l’Om (Manresa), es farà la presentació del llibre titulat “La fotografia a Manresa. Dels inicis al 1939” de Joan Vila-Masana. Aquesta publicació de gran format, impulsada per l’editorial i llibreria Parcir per celebrar els 50 anys i que també compta amb el suport del Centre d’Estudis del Bages i del Museu de Manresa, és un estudi de la fotografia a la capital del Bages des dels inicis fins al final de la Guerra Civil Espanyola. El seu autor, reconegut estudiós del tema, comparteix així la seva col·lecció personal amb un gran nombre de fotografies totalment inèdites.

IMPORTANT: El preu de venda al públic d’aquesta obra imprescindible és de 48 €. No obstant això, els socis del CEB que ho vulguin la podran obtenir en forma de prepublicació a un preu de 40 €. Per fer-ho caldrà que la reservin per telèfon (93 873 65 25; dimarts de 10:00 a 13:00) o bé per correu electrònic (cebages@cebages.org)

L’autor

Joan Vila-Masana i Portabella (Manresa, 1953). Estudiós de temes manresans i autor de diversos treballs d’història de la ciutat. Enginyer industrial per la UPC de Barcelona, enginyer en Génie Atomique pel INSTN de Saclay (París), i estudis de Filosofia i Lletres. Cap d’inspeccions d’instal·lacions nuclears i radioactives del Servei de Coordinació d’Activitats Radioactives de la Generalitat de Catalunya, director de serveis generals de l’Hospital Universitari de Bellvitge, director d’infraestructures de l’Institut Català de la Salut, i director d’infraestructures i enginyeria biomèdica de l’Hospital Clínic. Professor de la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.