3 d'octubre de 2023

Intercanvi amb el Patronat d’Estudis Osonencs

Intercanvi amb el Patronat d’Estudis Osonencs Temple romà de Vic. Fotografia: Patronat d'Estudis Osonencs

El passat 3 de juny diversos membres del Patronat d’Estudis Osonencs i socis del CEB ens vam trobar a Manresa. L’intercanvi va consistir en la visita de la Seu, una conferència sobre la Manresa del XIV a la Sala Gòtica i una caminada i explicació del tram del mas de les Coves de la Sèquia. En acabat es va fer un dinar al mas de la Sala de Sallent. Com sabeu, l’objectiu de l’intercanvi, que esperem ampliar a altres associacions de Catalunya, és el d’estrènyer llaços, compartir problemàtiques i punts de vista així com conèixer aspectes patrimonials poc coneguts amb guiatge d’experts de cada associació.

Així doncs, el propvinent dissabte 21 d’octubre farem la torna de l’intercanvi en què els socis del CEB que ho desitgin podran gaudir de la visita a Vic. Encara falta concretar alguns detalls, però la trobada serà a les 10:00 al temple romà de Vic (C/ de Pare Xifré, 2), on es farà una breu conferència de la història de Vic i Osona, i seguidament hi haurà una visita guiada a espais no oberts al públic del Museu d’Art Medieval, de la Catedral i de la Biblioteca Episcopal. Es preveu acabar la visita pels volts de les 13:00 i aleshores, qui ho desitgi, podrà assistir al dinar de germanor.

IMPORTANT: Per una millor organització, cal que els socis que assisteixin a la trobada s’inscriguin prèviament i indiquin si es quedaran al dinar. Ho poden fer per correu electrònic (cebages@cebages.org) o bé per telèfon (93 873 65 25) abans del dijous 19 d’octubre.

Programació: aquí
Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.