18 de juny de 2024

XIV Recercat. Manresa, 13, 14 i 15 d’abril de 2018

XIV Recercat. Manresa, 13, 14 i 15 d’abril de 2018 XIV Recercat. Manresa, 13, 14 i 15 d'abril de 2018. Crida a la participació

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les dates de la XIV edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, que se celebrarà a Manresa els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2018.

Com en l’anterior edició, us oferim la possibilitat d’enviar-nos informació del projecte vinculat a la vostra entitat que seleccioneu i des de l’IRMU produirem uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l’interior de la carpa. Un cop finalitzi el Recercat, us el podreu emportar amb el compromís que ens el torneu a facilitar per a la propera edició. L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar la diversitat de projectes que estan realitzant els centres i institut d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

Els que esteu interessats a participar-hi ens heu de fer arribar un document de Word en què s’hi indiqui el títol del projecte, la descripció (d’un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d’aparèixer. El text haurà d’haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades a realitzar aquest pòster, caldrà que envieu el següent quadre degudament emplenat, amb les imatges i els logos, a l’adreça merce@irmu.org abans del divendres 23 de febrer de 2017.

En principi, aquesta convocatòria només està oberta als centres que no van fer un pòster l’any passat: si això canvia, us ho fàrem saber de seguida.

Títol del projecte
Centre responsable
Descripció del projecte (màxim 3.500 caràcters amb espais)
Logotips que adjunteu
Referència de les imatges que acompanyen la fitxa

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que també que podeu anar preparant les vostres candidatures per als premis Recercat.

Ben aviat, també us farem arribar la fitxa de participació.

Salutacions ben cordials.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.