26 de maig de 2024

Bases del Premi Séquia: hereus de l’esperit dels manresans del segle XIV

Bases del Premi Séquia: hereus de l’esperit dels manresans del segle XIV Hereus de l’esperit dels manresans del segle XIV.

La Fundació Universitària del Bages i el Parc de la Sèquia convoquen el Premi Séquia per reconèixer persones i institucions vinculades a la ciutat que destaquin per la seva actitud compromesa amb el benestar col·lectiu i la seva capacitat per sobreposar-se davant de l’adversitat.

El seu objectiu és posar en valor les actituds que van permetre la construcció de la Sèquia i que encara avui contribueixen a fer de la nostra ciutat un lloc millor on viure: l’enginy, la proactivitat, la capacitat per arribar a acords a través del diàleg, el treball en equip, la tenacitat, el compromís amb la comunitat o la visió de futur.

Les candidatures al premi es podran fer a través de dos canals: a proposta d’una entitat, institució, empresa o col·lectiu de la ciutat, o bé, a proposta dels membres del jurat del premi. Cada entitat, institució, empresa o col·lectiu podrà presentar una única candidatura a cada convocatòria anual.

Les candidatures han d’incloure el contingut següent:

  • Sobre l’entitat, institució, empresa o col·lectiu que la presenta: Nom, adreça postal, adreça-e, telèfon i activitat principal.
  • Sobre el candidat proposat: Nom complet de la persona / institució-empresa-col·lectiu. Exposició de motius pels quals se’l considera mereixedor del reconeixement.

El premi té dues categories:

  1. PREMI SÉQUIA a persones físiques.
  2. PREMI SÉQUIA a institucions, col·lectius, empreses o grups.

Més informació i les bases del premi:

Premi Sèquia

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.