13 d'agost de 2022
Congrés Episcopus 2017

Congrés Episcopus 2017

UVIC_episcopus
Congrés Internacional: EPISCOPUS. “La diòcesi de Vic i l’Església a Catalunya en el context europeu”.

Del 29 de novembre a l’1 de desembre de 2017 se celebrarà a Vic el Congrés Internacional EPISCOPUS. La diòcesi de Vic i l’Església a Catalunya en el context europeu, organitzat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic – Bisbat de Vic.

La commemoració dels aniversaris de quatre bisbes fonamentals per a la historia de la diòcesi de Vic i de Catalunya durant el quadrienni 2015-2018 (Cinidi, Oliba, Veyan i Torras i Bages) és el pretext per convocar un congrés internacional i multidisciplinar adreçat als investigadors i grups de recerca interessats en la matèria.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la recerca i l’intercanvi de coneixement sobre la història de la diòcesi de Vic en el context català i europeu. El Congrés vol donar veu a persones dedicades a la recerca en diferents disciplines i àmbits  per obtenir un coneixement més global i innovador.

Per participar en el congrés, cal omplir el formulari d’inscripcions i comunicacions de la pàgina web del Congrés. S’admetran propostes de comunicació fins al dia 15 de juny de 2017, que s’emmarcaran en quatre àrees de coneixement:

  • Societat i política
  • Art i patrimoni
  • Pensament i educació
  • Llengua i literatura

Les propostes presentades seran avaluades pel comitè científic, i la resolució sobre la seva admissió serà comunicada als sol·licitants abans del 24 de juny de 2017.

Us animem a participar-hi i us agrairem que en feu difusió entre els membres de les vostres xarxes i institucions.

Podeu veure el programa i tota la informació a la pàgina del Congrés.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.