19 de maig de 2024

Congrés Episcopus 2017

Congrés Episcopus 2017
UVIC_episcopus
Congrés Internacional: EPISCOPUS. “La diòcesi de Vic i l’Església a Catalunya en el context europeu”.

Del 29 de novembre a l’1 de desembre de 2017 se celebrarà a Vic el Congrés Internacional EPISCOPUS. La diòcesi de Vic i l’Església a Catalunya en el context europeu, organitzat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic – Bisbat de Vic.

La commemoració dels aniversaris de quatre bisbes fonamentals per a la historia de la diòcesi de Vic i de Catalunya durant el quadrienni 2015-2018 (Cinidi, Oliba, Veyan i Torras i Bages) és el pretext per convocar un congrés internacional i multidisciplinar adreçat als investigadors i grups de recerca interessats en la matèria.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la recerca i l’intercanvi de coneixement sobre la història de la diòcesi de Vic en el context català i europeu. El Congrés vol donar veu a persones dedicades a la recerca en diferents disciplines i àmbits  per obtenir un coneixement més global i innovador.

Per participar en el congrés, cal omplir el formulari d’inscripcions i comunicacions de la pàgina web del Congrés. S’admetran propostes de comunicació fins al dia 15 de juny de 2017, que s’emmarcaran en quatre àrees de coneixement:

  • Societat i política
  • Art i patrimoni
  • Pensament i educació
  • Llengua i literatura

Les propostes presentades seran avaluades pel comitè científic, i la resolució sobre la seva admissió serà comunicada als sol·licitants abans del 24 de juny de 2017.

Us animem a participar-hi i us agrairem que en feu difusió entre els membres de les vostres xarxes i institucions.

Podeu veure el programa i tota la informació a la pàgina del Congrés.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.