Presentació del llibre: “Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora”

Cartell

Dissabte 27 de maig, a les 7 del vespre a la sala dels Arcs de l’Ajuntament de Cardona.

L’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Centre d’Estudis del Bages es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre: Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora de Mònica Sala i Esquius.

  • Lloc: Sala d’Arcs de l’Ajuntament de Cardona (planta -1)
  • Dia: Dissabte 27 de maig
  • Hora: A les set de la tarda.

L’autora

Mònica Sala Esquius (Navés, 1993) cardonina d’arrels i de cor. Graduada en Humanitats (especialitat en Història) per la Universitat Pompeu Fabra. Continuà els seus estudis a la Universitat de Barcelona on cursà el Màster de Gestió Cultural. Paral·lelament, va estudiar el Grau Professional de Música al Conservatori de Manresa i participa en vàries formacions musicals. Així doncs a nivell d’estudis, professional i personal, compagina la passió per la història, la cultura i la música.

“Cardona a finals del segle XVIII. Els qüestionaris de Francisco de Zamora” neix arrel del projecte final de grau i és la seva primera publicació.

Vols compartir aquest contingut?
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+share on Tumblr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.