16 de juny de 2024

El Centre d’Estudis del Bages publica el llibre: “Sant Benet de Bages. Entendre un monestir” de Llorenç Ferrer i Alòs

El Centre d’Estudis del Bages publica el llibre: “Sant Benet de Bages. Entendre un monestir” de Llorenç Ferrer i Alòs Interior del monestir de Sant Benet de Bages. Fotografia: Món Sant Benet

Quan i per què es va fundar el monestir? Com funcionava? Com es finançava? Què volia dir que era el senyor feudal de Navarcles i Sant Fruitós? Quins drets tenia sobre el territori? Per què va passar a dependre de Montserrat? Què va passar quan els monjos van marxar el 1835? Qui el va comprar? Per què la família Casas el va comprar? Com el va transformar? Un llibre de 288 pàgines, editat en color, amb fotografies, mapes i gràfics que il·lustren la història del monestir i la relació amb els pobles dels voltants. L’edició és a cura del Centre d’Estudis del Bages i sortirà a la venda el Nadal de 2018. L’autor va formar part de l’equip que va redactar el Pla Director del monestir. Un bon regal per les festes de Nadal!

Tots els que hi estigueu interessats, podeu comprar aquest llibre de forma anticipada pel preu de 12 € (18 € si el voleu rebre per correu). El preu de venda al públic a partir de Nadal serà de 18 €.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.