18 de juny de 2024

El Recercat 2018 tornarà a exposar projectes de centres d’estudis

El Recercat 2018 tornarà a exposar projectes de centres d’estudis Carpa instal·lada a la ciutat de Reus. Premis Recercat 2017. Fotografia: CEB

Com en l’anterior edició, l’IRMU ofereix als centres d’estudis la possibilitat d’enviar informació del projecte vinculat a l’entitat que se seleccioni, per tal que des de l’entitat produeixi uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l’interior de la carpa del Recercat. Un cop finalitzi la jornada, els centres d’estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la pròxima edició. L’objectiu d’aquesta iniciativa és mostrar la diversitat de projectes que estan realitzant els centres i institut d’estudis locals i comarcals dels territoris de parla catalana.

La XIV edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local se celebrarà a Manresa els dies 13, 14 i 15 d’abril de 2018.

Els centres d’estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l’IRMU un document de Word en què s’hi indiqui el títol del projecte, la descripció (d’un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d’aparèixer. El text haurà d’haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades a fer aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l’adreça merce@irmu.org abans del divendres 23 de febrer de 2018. En principi, aquesta convocatòria només està oberta als centres que no van fer un pòster l’any passat: si això canvia, ho farem saber de seguida.

A l’enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/7 podeu consultar els pòsters de projectes de centres d’estudis que es van presentar l’any passat, a la tretzena edició del Recercat, que es va dur a terme a Reus.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.