20 de juliol de 2024

Els dies 10 i 11 de novembre arriba el XIV Fòrum Auriga a Manresa

Els dies 10 i 11 de novembre arriba el XIV Fòrum Auriga a Manresa Portada de la revista "Auriga", numero 93.

Els dies 10 i 11 de novembre arriba el XIV Fòrum Auriga a Manresa, la trobada interdisciplinària del món antic més important de la cultura catalana. Enguany el Fòrum Auriga serà a la ciutat de Manresa, en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana 2018.

La revista Auriga organitza anualment una trobada de totes les persones que desenvolupen alguna activitat relacionada amb el llegat grecoromà a Catalunya. Aquest aspecte del patrimoni cultural és a mans, fonamentalment, de tres grans col·lectius: el món de l’ensenyament secundari, on es planta la llavor de l’interès per la cultura antiga; el món universitari, on ens formem els professionals i també on es pot desplegar la investigació; i el món professional, això és museus, editorials, empreses dedicades a la difusió del patrimoni i altres entitats diverses. El Fòrum Auriga serveix per establir vies de diàleg entre els diferents professionals i col·lectius “professionals grecoromans” a Catalunya.

Per presentar propostes de comunicació al XIV fòrum, podeu enviar un mail a larevistaauriga@gmail.com o clicar aquest enllaç: aquí

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.