20 de juliol de 2024

Jornada sobre el patrimoni arquitectònic, arqueològic i paisatgístic de Manresa

patrimoni
Jornada sobre el patrimoni arquitectònic, arqueològic i paisatgístic de Manresa

Dissabte 9 de març de 2013 a l’Auditori de la Fundació Catalunya – La Pedrera. La Plana de l’Om, núm. 5, Manresa

Programa:

09:45 Benvinguda a càrrec d’Enric Massana, delegat del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

10:00 Presentació del Pla Especial Urbanístic de Protecció del Patrimoni Històric, Arquitectònic, Arqueològic, Paleontològic, Geològic i Paisatgístic de Manresa, a càrrec d’Antoni Vilanova, director de l’equip redactor del document, Ricard Torres, cap de la Secció de planejament, i de Maria Àngels Clotet, cap dels Serveis del territori de l’Ajuntament de Manresa.

11:00 Presentació de la Comissió del Patrimoni de Manresa i del Programa d’ajuts municipals per a la rehabilitació d’elements d’interès patrimonial de Manresa, a càrrec de Mercè Argemí, tècnica de patrimoni de la Secció de cultura de l’Ajuntament de Manresa.

11:30 Presentació de l’estat dels treballs de recuperació de la Torre Lluvià, a càrrec de Pere Santamaria, arquitecte redactor del projecte.

12:00 Presentació de la intervenció en el Centre d’Interpretació del Carrer del Balç, a càrrec de Josep Maria Esquius, arquitecte autor del projecte.

12:30 Cloenda a càrrec de Ramon Bacardit, tinent d’alcalde-president de l’Àrea de Territori i Paisatge de l’Ajuntament de Manresa

13:00 Visita al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç (Baixada del Pòpul, s/n), acompanyats per l’arquitecte Josep Maria Esquius.

Jornada oberta i gratuïta.

Per a la visita al Carrer del Balç (màxim, 40 places), cal formalitzar la inscripció, abans del dijous 7 de març de 2013, a la pàgina web de l’AADIPA (www.coac.net/aadipa). Es respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció.

Per a més informació: aadipa@coac.net; tel. 646 79 29 49.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.