18 d'abril de 2024

Presentació del llibre: Miscel·lània d’estudis bagencs 13. Homenatge a Josep M. Gasol Almendros

Presentació del llibre: Miscel·lània d’estudis bagencs 13. Homenatge a Josep M. Gasol Almendros

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia i el president del Centre d’Estudis del Bages, Francesc Comas Closas es complauen a convidar-vos a la presentació de la Miscel·lània d’estudis bagencs 13. Homenatge a Josep M. Gasol Almendros, que tindrà lloc el dia 22 de setembre, a les 8 del vespre, a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu.

La presentació anirà a càrrec de Josep Oliveras i Samitier, catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili i president de la Societat Catalana de Geografia de l’Institut d’Estudis Catalans i els Amics de la Seu distribuiran l’auca sobre el Dr. Gasol obra de Joan Vilamala i Marc Martínez. La publicació està dividida en dos blocs. El primer recull 12 articles sobre Josep M. Gasol, i el segon, 15 articles sobre temes bagencs. Es complementa amb un text manuscrit original de mossèn Gasol dedicat a Miquel Martí i Pol, l’auca de Joan Vilamala i un recull biogràfic de l’homenatjat.

Atenció:
Cal que confirmeu l’assistència abans del 21 de setembre al correu electrònic: centrestudisbages@gmail.com, indicant el vostre nom i cognoms, correu electrònic i telèfon.

Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.