20 d'abril de 2024

Presentació del llibre: “Episodis meteorològics singulars. Segles XIX I XX. Manresa i la Catalunya Central”

Presentació del llibre: “Episodis meteorològics singulars. Segles XIX I XX. Manresa i la Catalunya Central”

Joan Maria Serra Sala ha reelaborat el treball distingit amb el premi Antoni Esteve en forma de llibre i el presentarà, juntament amb el biòleg Florenci Vallès, membre Institució Catalana d’Història Natural, el propvinent dimecres 23 de març a les 19:00 a la llibreria Parcir de Manresa (C/ Àngel Guimerà, 74).

Descripció

Durant la major part dels dies de cada estació de l’any els períodes de pluges, neus, vent i de major o menor temperatura ambiental es desenvolupen dins del que podríem considerar una certa normalitat. Però, de tant en tant, apareixen episodis extrems que causen grans danys personals i materials. L’autor ha recollit i analitzat els que tenim documentats a la Catalunya central i, especialment, a la ciutat de Manresa els darrers dos-cents anys. Un treball de recerca i divulgació que ens acostarà al coneixement dels fenòmens meteorològics més destacats de la nostra història recent.

IMPORTANT:
El preu del llibre és de 20 €, tanmateix, els socis del CEB que el comprin a la nostra seu social (C/ Via de Sant Ignasi, 40 de Manresa) gaudiran d’un descompte del 10% (18 €).
Vols compartir aquest contingut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.